Skip to content

Om Oss

Linas Trafikskola i Sala startades år 2011 med en idé om en personlig och effektiv körkortsutbildning. Vi arbetar långsiktigt och gör alltid vårt yttersta för att våra elever ska klara körprovet på första försöket.

Med eleven i fokus

I över tio år har vi på Linas tagit emot elever och gett dem verktygen och kunskaperna som krävs för att ta körkort. Vårt mål är att alla elever ska känna sig välkomna och vi siktar alltid på att de ska klara uppkörningen på första försöket.

Sett över hela Sverige, är det idag ungefär varannan elev som klarar uppkörningen på första försöket. Vi är stolta över att ungefär 80 % av eleverna på Linas klarar körprovet första gången de tar det!

Vi lägger stort fokus på individen och på att anpassa utbildningen efter varje elev. Det ska vara roligt att komma hit, och tiden som spenderas här vill vi ska vara så lärorik som det bara går.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss förutsättningslöst.

Det här får du hos oss

Modern fordonspark

Du övningskör i moderna Audi A3 - en lättkörd bil som gör övningskörningen rolig och enkel. Välj mellan manuell och automatisk växling. Körning sker i Sala och ute på landsväg.

Personlig utbildning

Körkortsutbildningen bygger på att vi tillsammans sätter upp din individuella utbildningsplan - baserad på en av STR godkänd utbildningsplan samt STR’s rekommendationer och regler.

Skön pluggmiljö

I det stora köket kan du brygga kaffe, värma matlådan eller bara hänga vid köksbordet. Egenstudier i ett avskilt rum med läsning i sköna fåtöljer eller plugga på schysta datorer med platta skärmar.