Skip to content

Intensivkurs i Sala

Hos Linas kan du gå intensivkurs med övernattning på hotell bara 20 minuters gångväg från trafikskolan. Vi kan hjälpa dig med tips på olika boenden och hitta en individuellt anpassad väg fram till ett eget körkort. 

Snabbt om

Med nära boende

När du går en intensivkurs hos oss finns möjlighet att bo på hotell bara 20 minuters promenadväg från trafikskolan.

I närheten finns även gym och matbutiker.

Allt ingår

Körlektioner, kurslitteratur, teoriutbildning, lån av bil med mera. Allting du kan tänkas behöva från oss för att ta ditt körkort ingår när du bokar en intensivkurs.

(Risk 1 och Risk 2 tillkommer)

Lösningar för individen

14 Lektioner - 13 948 kr
20 Lektioner - 17 798 kr

Har du redan riskettan? Eller är du redan kunnig på teorin? Givetvis är vi öppna för att skräddarsy en lösning som passar dig. Varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Intensivkurs med boende i Sala – Vet mer

En intensivkurs är den bästa metoden för snabb körkortsutbildning. Trafiken i Sala är lättkörd med lungt tempo och utan köer – en perfekt stad för övningskörning, alltså.

Anpassas efter dig

🧑

Utbildningen baseras på dina förkunskaper och möjligheter att köra på egen hand. Tillsammans med trafikläraren planerar du utbildningen – du kan under en dag köra 1 – 2 lektioner och jobba med teoriövningar på datorn. 2 – 3 veckors utbildningstid passar de flesta om du har lite körerfarenhet med dig sedan tidigare. Boka gärna in en testlektion i god tid före.

Vi har verktygen

🧰

Lina’s Trafikskola erbjuder bästa möjliga förutsättningar för körkortsutbildning med lättkörda bilar, fina lokaler med moderna övningsdatorer, en lounge där du kan läsa teoriböcker och ta en fika samt ett pentry för att värma matlåda eller käka en macka.

Upplägg och pris

✍️

Tillsammans med en körskolelärare hittas ett passande upplägg utifrån erfarenhet och behov av teoretiska och praktiska kunskaper. Boka gärna in en testlektion i förväg så kan vi avgöra dina kunskaper.

Exempel:

  • 1 – 2 körlektioner per dag
  • Teoriträning på dator varje dag
  • 1 – 2 veckors utbildning

Boende i Sala

Kontakta oss så kan vi ge tips på boende i Sala under tiden för intensivkursen. I närheten finns hotell att välja på och genom att åka kollektivt nås även vandrarhem i utkanten av staden. 

FAQ

En testlektion är en körlektion där vi som körskolelärare speciellt tittar på vilka moment som eleven har kunskap inom och vilka moment som extratid behöver läggas på. Bland annat ser vi på pedalmotorik, avsökningsrutiner  och om eleven hanterar bilen säkert. Vi kan även  skicka med eleven uppgifter att träna på innan kommande lektioner/kurs som i slutändan gör att det blir ”billigare” eftersom färre antal lektioner behövs. 
Ja, vi har automatväxlade bilar. Det råder inga skillnader i pris.
Det är målet, men det går inte att säga på förhand. Det beror bland annat på din erfarenhet sedan tidigare, hur dedikerad du är under kursen och om du har möjlighet att köra hemma, privat. För den som aldrig suttit bakom ratten förut kan enskilda kompletterande lektioner krävas.